SuperClean 95

De nieuwe hoogwaardige benzinekwaliteit van AVIA met aansprekende voordelen!

Schonere motorpag.multipower.jpg
De sterk verbeterde reinigings– eigenschappen van AVIA SUPER CLEAN zorgen voor de inwendige reiniging van het brandstofsysteem en injectoren. De additieven verwijderen deze bestaande afzettingen en houden de motor schoon. Kortom, zowel oudere als de nieuwste benzinemotoren hebben voordeel bij het gebruik van AVIA SUPER CLEAN.

Betere verbranding
Schonere kleppen, injectoren en zuigers staan garant voor een betere verbranding in uw motor. Met als resultaat betere motorprestaties, vlottere acceleratie, een lager brandstofverbruik en schonere uitlaatgassen.

Minder CO2 uitstoot
De eigenschappen van AVIA SUPER CLEAN geven een lagere CO2 uitstoot en schonere uitlaatgassen, waardoor het milieu minder belast wordt.

Verlenging levensduur van de motor
De corrosiebeschermende en de oxidatiestabiliseren– de eigenschappen van de speciale toevoegingen in AVIA SUPER CLEAN alsmede het waterafscheidend vermogen zorgen voor een beter totaalonderhoud van het brandstofsysteem en verlengen daarmede de levensduur van uw auto.

Is AVIA SUPER CLEAN 95 voor iedere benzine–motor geschikt?
Alle Euro 95 gebruikers kunnen zonder uitzondering nu ook AVIA SUPER CLEAN tanken. Dit geeft grote voordelen voor uw motor. Uitzondering zijn die typen auto’s, waarvoor door de fabrikant nog steeds een uitsluitend loodvrije of loodhoudende benzine met octaangetal van 98 wordt voorgeschreven. Dit kan voorkomen bij oldtimers, sportwagens en motoren met een hoog vermogen. Raadpleeg in dat geval uw instructieboekje of neem contact op met uw dealer.

AVIA SUPER CLEAN 95 in het kort:
• Schonere motor
• Betere verbranding
• Lager verbruik
• Lagere CO2 uitstoot met mindere belasting v/h milieu
• Langere levensduur van uw motor

Kies voor vooruitgang!
Kies nu voor schoner en langer rijden!
Kies voor AVIA SUPER CLEAN 95!